Beauty en Zo 28 in Kerkrade

Beauty en Zo 28 | Professionele huidverbetering, pedicure en visagie.

Over Beauty en Zo 28

Beauty en Zo 28 valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Kerkrade.

Welkom bij Beauty en Zo 28,

Neoderma is een professioneel merk en is gebaseerd op exclusieve gezichtsbehandelingen.

Alleen zuiver natuurlijke ingrediënten in de hoogst mogelijke dosis komen in aanmerking voor de schoonheidsproducten van Neoderma. Het cosmeticamerk biedt natuuroplossingen voor de meest uiteenlopende huidproblemen.

Geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent "nieuwe huid ". En dat moet u in geval van Neoderma letterlijk nemen: de producten en de behandelingen in onze salon hebben een perfect huidvernieuwend resultaat. De negen beautybehandelingen zijn allemaal gebaseerd op de bijzondere eigenschappen van planten en kruiden in combinatie met moderne producttechnieken. Ze verzorgen, herstellen en verbeteren de huid met natuurlijke producten.

Daarnaast bieden wij een zeer uitgebreid aanbod aan schoonheidsbehandeling zoals onder andere :

- Relax Treatment - Enzyme peeling - Cleansing treatment - Bio Peeling - Tiener behandeling - Rebalancing Treatment - Bio-Lifting Treatment - Revitalizing Eye Treatment - Visagie - Pedicure - Huidverbetering - Paraffine behandeling - Hotstone massage

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Astrid van Dijk-Trags maandag 15 mei 2017

5 sterren

“Zoekt u een goede schoonheidssalon, pedicure, massage of visagiesalon, dan bent u hier zeker bij het goede adres. Astrid, de eigenaresse, heeft jarenlang ervaring en voert haar beroep met passie en ervaren handen uit. Na een behandeling met haar producten van Neo Derma ziet én voelt u meteen resultaat. Daarnaast voel je je meteen op je gemak bij Astrid. Dus, ik zou zeggen, pak de telefoon en maak direct een afspraak. Koffie of drankje staat altijd klaar.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Astrid van Dijk-Trags maandag 15 mei 2017

5 sterren

“In 1 woord: TOPPIE! Astrid, de eigenaresse van deze schoonheidssalon heeft al jarenlang ervaring in haar branche en doet haar werk vol passie. Een drankje staat altijd klaar en je voelt je meteen bij haar op je gemak. De productlijn waar zij mee werkt (Neo Derma) is een weldaad voor je huid, je ziet en voelt direct resultaat. Deze salon is zeker een aanrader. Dus, ik zou zeggen, wil je lekker verwend worden met een gezicht en/of voetbehandeling of een ontspannende massage, pak je telefoon en maak een afspraak.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 2 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.

Contact opnemen

Beauty en Zo 28 uit de rubriek schoonheidssalon uit Kerkrade is gevestigd aan de Van Gronsveldstraat 28 in Kerkrade. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-47546119.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Beauty en Zo 28 zijn o.a. :