Praktijk Ruud Cornielje in Kerkrade

Praktijk Ruud Cornielje: Praktijk voor paranormale genezing erkend energetisch therapeut.

Over Praktijk Ruud Cornielje

Praktijk Ruud Cornielje valt onder de rubriek paramedisch centrum uit Kerkrade.

Zoekt u een praktijk voor paranormale genezing? Dan bent u bij Praktijk Ruud Cornielje aan het juiste adres. De gave om iemand te kunnen genezen kwam vroeger al bij Ruud in de familie voor. Deze gave is ook door eerdere generaties benut om mensen te kunnen helpen.

Ruud zijn eigen geneeskracht is altijd al aanwezig geweest en is in de loop der jaren steeds meer ontwikkeld. Ruud hielp eerst mensen graag in zijn vrije tijd. Na enige jaren heeft Ruud in Nederland een opleiding voor 'paranormale genezer' gevolgd en behaald en nu is hij een gediplomeerd therapeut.

Ruud heeft als paragnost de gave gekregen om dingen te kunnen zien en te voelen. Dit kan om een persoon, plaats of bijvoorbeeld een object gaan. Ook werkt Ruud met een wichelroedeloper. Zo kunnen er onderaardse stromingen, die voor mensen niet zichtbaar zijn, gevonden worden. Door deze onderaardse stromingen kunt u of uw huisdier klachten ervaren.

Dieren, kinderen en volwassenen kunnen bij Ruud terecht voor een behandeling. Daarnaast kunt u Ruud ook inschakelen voor een huis zuivering.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Praktijk Ruud Cornielje? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Ruud Cornielje uit de rubriek paramedisch centrum uit Kerkrade is gevestigd aan de Nullanderstraat 102b in Kerkrade. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0455-454582.

Diensten en producten voor paramedisch centrum

Trefwoorden die horen bij Praktijk Ruud Cornielje zijn o.a. :

Nieuws van Praktijk Ruud Cornielje in Kerkrade

GhisA

GhisA

Atelier voor sieraden en schilderijen