Rene's bed en breakfast in Kerkrade

Rene's bed en breakfast

Over Rene's bed en breakfast

Rene's bed en breakfast valt onder de rubriek hotel uit Kerkrade.

Wil u lekker overnachten in Kerkraden in een gezellige bed and breakfast? Dan bent u bij Rene's bed en breakfast aan het juiste adres.

Rene’s Bed en Breakfast ligt op een schitterende locatie in Zuid-Limburg. Zo kunt u bijvoorbeeld vanuit ons een reis maken met uw motor of auto naar Parijs. Verder zijn er ook prachtige wandel en fietsroutes in onze omgeving en liggen wij ook dicht bij Luik en Maastricht. Daarnaast heeft Kerkraden een rijke historie waar u ook naar kan gaan kijken. Zo heeft Kerkrade de oudste abdij van Nederland; Rolduc, de Oude Mijn; Nulland en het wetenschap en techniek museum Gaia Park, de dierentuin in Kerkrade die in 2005 haar deuren opende.

Heeft u nog vragen voor ons? Of wilt u meer te weten komen over onze bed and breakfast? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Rene's bed en breakfast uit de rubriek hotel uit Kerkrade is gevestigd aan de Jan van Goyenstraat 8 in Kerkrade. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 045-5465606.

Diensten en producten voor hotel

Trefwoorden die horen bij Rene's bed en breakfast zijn o.a. :