Studio vitri glas in lood in Kerkrade

Studio vitri glas in lood

Over Studio vitri glas in lood

Studio vitri glas in lood valt onder de rubriek glas in lood bedrijf uit Kerkrade.

Glas in Lood bepaald in grote mate het karakter en de sfeer van uw woning. Het is een belangrijk onderdeel van de architectuur en daardoor een kenmerk van stijl en autenticiteit. Door deskundig onderhoud en verzorging en het terugbrengen van deze oorspronkelijke elementen wordt de waarde van het pand verhoogd, zeker als u overweegt het glas in lood tussen isolatieglas te plaatsen.

StudioVitri ontwerpt glas in lood voor alle mogelijke toepassingen. Dat kan in alle denkbare stijlen, van Jugendstil (art nouveaux) tot kubisme, van klassiek tot modern.

In overleg met u als opdrachtgever gaan we aan de slag om van een idee een prachtig glas in lood kunstwerk te maken.

De voortgang van een restauratie is afhankelijk van een aantal belangrijke factoren; -Gaat het om een monumentaal raam? -Valt het onder monumentenzorg? -Wat is de restauratie ethiek? moet de restauratie omkeerbaar zijn? -Welke kunstenaar heeft het gemaakt? -Welke technieken zijn er gebruikt? -Kunnen die technieken gereproduceerd worden, zo nee, wat zijn de alternatieven en wat is het te verwachten resultaat?

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Studio vitri glas in lood uit de rubriek glas in lood bedrijf uit Kerkrade is gevestigd aan de Graverstraat 95 in kerkrade. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51867445.

Diensten en producten voor glas in lood bedrijf

Trefwoorden die horen bij Studio vitri glas in lood zijn o.a. :